۱۳۹۱ شهریور ۱۴, سه‌شنبه

خانم الناز شاکردوست، خودفروشی تنها روسپیگری نیست!

















 
Masoud Dehnamaki Biography
http://en.wikipedia.org/wiki/Masoud_Dehnamaki
 

الناز شاکر دوست بازیگر فیلم «رسوایی» به کارگردانی مسعود ده نمکی در گفتگویی تفصیلی با خبرگزاری فارس گفته بود: دل مسعود ده نمکی واقعا آینه خورشید است!

خانم الناز شاکردوست، قبل از آنکه دل مسعود ده نمکی را آیینه خورشید بدانید، بهتر است زندگینامه او را به عنوان یکی اعضای اصلی گروه فشار انصار حزب الله و امر به معروف و نهی از منکر با همکاری حاج بخشی و از مهاجمان اصلی به حریم دانشگاه تهران در حاد ثه ۱۸ تیر و یکی از مسئولین مستقیم در قتل عزت ابراهیم نژاد، بدانید!

اعلامیه خانواده ابراهیم نژاد در نامه ای خطاب به مسعود دهنمکی
خانواده آقای ابراهیم نژاد در نامه ای خطاب به مسعود ده نمکی اعلام کردند که «در 18 تیر 1378، عزت را شبانه و تک وتنها به گوشه‌ای کشاندی و با ضربات چاقو، زنجیر خودت و دوستانت، عزت را از پا درآوردی و در نهایت با تیر خلاص مهدی صفری تبار پسر امام جمعه اسلامشهر (فرمانده سپاه) که در شقیقه و چشم چپ عزت وارد کرد او را از پای در آوردید… هر چند که ما تک وتنها بودیم و هستیم و زورمان نرسید که شما را به پرونده دادگاه ۱۸ تیر بکشانیم ولی مطمئن باش خداوند، تو را به دادگاه خودش خواهد کشید و دیگر آنجا نه رهبری هست و نه سپاهی و نه دیگر کسی که تو را تبرئه کند«.
عزت ابراهیم نژاد تنها قربانی حمله به کوی دانشگاه و اعتراضات بعدی دانشجویان نبود. فرشته علیزاده، تامی حامی فر و سعید زینالی سه دانشجویی هستند که با گذشت 12 سال هیچ خبری از سرنوشت آنها نیست.
شورای متحصنین که برای پی گیری مطالبات دانشجویان و با ترکیبی از فعالان دانشجویی و اعضای دفتر تحکیم وحدت تشکیل شده بود در بیانیه ای از ناپدید شدن تامی حامی فر و فرشته علیزاده خبر داده بود.
گفته می شد تامی حامی فر از دانشجویان ساکن کوی دانشگاه تهران است اما فرشته علیزاده مسئول برد انجمن اسلامی دانشگاه الزهرا بود.علی اکبر موسوی خوئینی، نماینده مجلس ششم در یک سخنرانی در دانشگاه امیر کبیر اعلام کرد: فرشته علیزاده توسط ماموران امنیتی ربوده شده و هیچ نهادی مسئولیت آن‌را به عهده نمی‌گیرد.

اخبار حاکی از آن بود که مادر فرشته علیزاده نیز پس از این واقعه، بر اثر فشارهای روحی سکته قلبی کرد و درگذشت.

سعید زینالی، دیگر قربانی حمله به کوی دانشگاه تهران بود. او 5 روز بعد از 18 تیر یعنی در 23 تیر 78 در مقابل چشم های مادرش در منزل شخصی شان بازداشت شد و از آن تاریخ تاکنون هیچ خبری از این فارغ التحصیل کامپیوتر دانشگاه تهران در دست نیست.

خانواده آقای زینالی از دوازده سال پیش تاکنون برای گرفتن خبری از فرزندشان به همه مراکز امنیتی و قضایی مراجعه کرده اند اما تاکنون هیچ پاسخ درستی به آنها داده نشده است.

اکرم نقابی، مادر سعید زینالی پیش از این در گزارشی که در سایت مادران لاله عزادارمنتشر شد، جزئیات بازداشت و پی گیری های خود را توضیح داده بود. او اما 17 مهرماه گذشته به اتفاق فرزند دیگرش بازداشت و سپس با قرار وثیقه آزاد شد

او کسی است که در سال 1374 همراه سایر چماقدارن رژیم برای آنچه که تکلیف دینی و اجرای فریضه‌ی امر به معروف و نهی از منکر می‌دانست، به سینما قدس حمله کردند.

وی عضو گروه‌های مافیائی انصار حزب الله بوده است، گروهی که در واقعه‌ی 18 تیر سال 1378 نقشش بر همگان آشکار است
مسعود دهنمکی در دهه ۱۳۷۰ از اعضای فعال انصار حزب الله بوده‌است، و همزمان با روزنامه‌نگاری در نشریه یالثارات و چند نشریه دیگر، مدت‌ها به عنوان سردبیر و مدیرمسئول نشریه‌های شلمچه و جبهه مشغول به فعالیت بود.
وی دانش‌آموختهٔ رشتهٔ علوم سیاسی از دانشگاه آزاد می‌باشد.

ه‌گفته دانشجویان ده‌نمکی به همراه دیگر اعضای انصار حزب الله از عاملان وقایع ۱۸ تیر ۱۳۷۸ (حمله به خوابگاه دانشجویان دانشگاه تهران) است.

او درباره قتلهای زنجیره‌ای گفته است:

«حذف معاندین» جزو برنامهٔ نظام‌های مختلف دنیاست که از راه‌های گوناگون صورت می‌گیرد. در مورد افرادی که نامشان در پروندهٔ قتل‌های زنجیره‌ای مطرح است (متهمان) نیزـ به دور از گرایشهای سیاسی ـ باید گفت به وظایف قانونی خود یعنی «حذف معاندین» عمل کرده‌اند. در یک سیستم، همان طور که عده‌ای مشغول جمع‌آوری اطلاعات هستند، عدهٔ دیگری هم مأمور حذف دشمنان می‌باشند و معمولا از دستهٔ دوم که زحماتشان بیشتر از سایرین است، کمتر تقدیر و تشکر می‌شود.

وی تنها معتقد بود که مسئولان در اولویت‌بندی معاندین اشتباه کرده و دشمنان بی‌خطر را حذف کرده‌اند، که آن هم قابل توجیه نیست چون اشتباه در سایر سازمان‌ها هم روی می‌دهد:

به تعبیر مقام معظم رهبری، مقتولان پرونده، از دشمنان بی‌خطر نظام بودند. نکتهٔ مهم این است که عاملان قتل‌ها، در سیستم حذف معاندین، اولویت‌ها را در نظر نگرفتند وگرنه رهبر معظم انقلاب، به جای «دشمن بی‌خطر» تعبیر بهتری را به کار می‌برند، چرا که حذف دشمن بی‌خطر، فایده‌ای نداشت و فقط حربه‌ای شد در دست عده‌ای که می‌خواستند به هدفشان برسند..... دشمن را - چه با خطر و چه بی‌خطر - می‌توان کشت، اما این امر، زمان و برنامه لازم دارد و نباید خودسرانه عمل کرد. اتفاقا در صحنه جنگ، خطر دشمن در حال پدافند از دشمن در حال حمله کمتر است.....حال اگر وزارت اطلاعات، به اشتباه، چند نفر دشمن بی‌خطر را حذف کرده، دیکتهٔ نانوشته که غلط ندارد، این همه جوان در کارخانه‌های مهمات‌سازی، به خاطر بروز اشتباهی، به شهادت رسیدند، حالا چهار نفر دشمن بی‌خطر هم به خاطر تحلیل نادرست و یا سوء مدیریت وزارت اطلاعات، حذف شدند، همهٔ این‌ها دلیل نمی‌شود که نیروهای اطلاعات را بی‌انگیزه کنیم.
او کسی است که در سال 1374 همراه سایر چماقدارن رژیم برای آنچه که تکلیف دینی و اجرای فریضه‌ی امر به معروف و نهی از منکر می‌دانست، به سینما قدس حمله کردند.

وی عضو گروه‌های مافیائی انصار حزب الله بوده است، گروهی که در واقعه‌ی 18 تیر سال 1378 نقشش بر همگان آشکار است
ده‌نمکی همراه با حسین الله‌کرم از چهره‌های شاخص شورای هماهنگی نیروهای حزب‌الله در نیمه شب ۱ فروردین ۱۳۹۰ همزمان با تحویل سال نو؛ در برابر سفارت بحرین در تهران در اعتراض به عملکرد حکومت بحرین در برابر معترضان برای دانشجویان بسیجی سخنرانی کرد....

http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%B3%D8%B9%D9%88%D8%AF_%D8%AF%D9%87%E2%80%8C%D9%86%D9%85%DA%A9%DB%8C


هیچ نظری موجود نیست:

ارسال یک نظر